Totoo Trollkarl - Magisk underhållning på barnkalas och andra skojiga event

Covid 19

Totoo må vara en skicklig trollkarl, men pandemin kan han tyvärr inte trolla bort. Totoo måste precis som alla små och stora följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi behöver hålla avstånd till varandra och så länge barn tillåts att vara på förskola och i skolan fortsätter Totoo att erbjuda trolleriföreställningar på barnkalas och mindre event. Det som kan vara viktigt att känna till är att Totoo har ANTIKROPPAR och är VACCINERAD, 4 doser (dokumenterat) mot Covid19 och är alltså inte orolig för att bli smittad och ingen ska heller behöva vara orolig över att Totoo smittar ner någon annan. Totoo följer händelseutvecklingen angående Covid19 noggrant.

Vinjett Talang 2017
Magicians Hat - Totoo Trollkarl

En magisk dag

Mina trolleriföreställningar är alltid ÅLDERSANPASSADE och 100% BARNVÄNLIGA. Inget barn görs till åtlöje utan alla skrattar tillsammans och har roligt.

För de MINDRE BARNEN 4-7 år innehåller trolleriföreställningen mycket lek, skratt och stora ögon. Barnen får hjälpa trollkarlen och får dessutom möta den lilla apan Api Ali som lockar barnen till skratt med sina roliga apkonster.

För de ÄLDRE BARNEN 8 år och uppåt innehåller trolleriföreställningen förutom mycket skratt och delaktighet också starkare magi som även får de vuxna att häpna och förundras.

Ditt barn och alla kompisarna har roligt på barnkalaset under tiden som du som förälder/festfixare kan slappna av.

Trolleriföreställningen är c.a 35 min.

Vill ni bjuda barnen på något extra? Jag kan ordna BALLONGFIGURER som barnen får ta med sig hem efter kalaset.

Skicka förfrågan