Totoo Trollkarl - Magisk underhållning på barnkalas och andra skojiga event

Låt mig få presentera mig självNär tillvaron blir alldeles för fyrkantig och allvarlig …

Förvandlas jag till den fantastiske Totoo (uttalas Otto fast med t ibörjan) Trollkarl som utför spektakulära trollkonster för stora och små på barnkalas och event.

Totoo är en oförarglig och fingerfärdig figur som både misslyckas och lyckas med sina fantastiska trollerikonster. Med sig har Totoo ofta sin busiga följeslagare den lilla apan Api Ali som lockar barnen till skratt med sina roliga apkonster.

Totoo trollkarl är en mycket flitigt anlitad trollkarl i Stockholm och har gjort hundratals bejublade trolleriföreställningar för små och stora.

Trolleriföreställningarna är tried and tested och innehåller hög energi med mycket lek, skratt och magi där barnen får vara delaktiga.

Totoo trollkarl - Svensk mästare i barntrolleri 2016

Totoo trollkarl – Svensk mästare i barntrolleri 2016 (Foto: Rikard Kouhei Linder)

Min trolleriföreställning är 100% barnvänlig och alltid åldersanpassad.

Totoo trivs lika bra i vardagsrummet på barnkalaset som på den stora scenen med stor publik och erbjuder högklassig familjeunderhållning och magi till rimliga priser.

Mycket lämpligt för barnkalas, förskola och andra skojiga tillställningar.

Totoo trollkarl är för övrigt 47 år och bor i Vasastan i Stockholm med fru och tre barn. Är även medlem och styrelseledamot i trollkarlarnas riksförening, Svensk Magisk Cirkel.Magicians Hat - Totoo Trollkarl

En magisk dag

Mina trolleriföreställningar är alltid ÅLDERSANPASSADE och 100% BARNVÄNLIGA. Inget barn görs till åtlöje utan alla skrattar tillsammans och har roligt.

För de MINDRE BARNEN 4-7 år innehåller trolleriföreställningen mycket lek, skratt och stora ögon. Barnen får hjälpa trollkarlen och får dessutom möta den lilla apan Api Ali som lockar barnen till skratt med sina roliga apkonster.

För de ÄLDRE BARNEN 8 år och uppåt innehåller trolleriföreställningen förutom mycket skratt och delaktighet också starkare magi som även får de vuxna att häpna och förundras.

Ditt barn och alla kompisarna har roligt på barnkalaset under tiden som du som förälder/festfixare kan slappna av.

Trolleriföreställningen är c.a 35 min.

Vill ni bjuda barnen på något extra? Jag kan ordna BALLONGFIGURER som barnen får ta med sig hem efter kalaset.

Skicka förfrågan